Θάρρος ή Αλήθεια

Το πιο συναρπαστικό παιχνίδι με φίλους!

Κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή Θάρρος ή Αλήθεια για iOS και Android. Ανακαλύψτε πάνω από 1000 ερωτήσεις και προκλήσεις! 😈

Θάρρος ή Αλήθεια app
Θάρρος ή Αλήθεια app
Θάρρος ή Αλήθεια app

Γνωρίστε τους φίλους σας για τα καλά!

Θέλατε πάντα να μάθετε για το πρώτο φιλί του φίλου σας; Ή έχετε ποτέ αναρωτηθεί τι σκέφτεται κάποιο κορίτσι για εσάς; Κάντε το ξενύχτι ή το πάρτι σας πιο ενδιαφέρον με το Θάρρος ή Αλήθεια (Truth or Dare)! Το νούμερο ένα παιχνίδι για να διασκεδάσετε παρέα με τους φίλους σας. 😳

Το διασκεδαστικο, ζωντανο και πονηρο παιχνιδι για τα παρτυ!

Συγκεντρώστε όλους τους φίλους σας και αφήστε το Θάρρος ή Αλήθεια να σας δείξει το δρόμο. Περάστε το τηλέφωνο τριγύρω από χέρι σε χέρι, και επιλέξτε ανάμεσα στο να απαντήσετε σε μια ερώτηση ή να τολμήσετε να κάνετε μια πρόκληση -είναι διασκεδαστικό, ζωντανό και χωρίς κανένα περιορισμό! Διαλέξτε ανάμεσα σε τρεις κατηγορίες: για αρχάριους, για έμπειρους παίκτες, και για τους ειδικούς που ψάχνουν κάτι ακόμη πιο δύσκολο!

Οι κανόνες του παιχνιδιού: Πώς παίζεται το Θάρρος ή Αλήθεια;

Το Θάρρος ή Αλήθεια (ή: Truth or Dare) είναι το κλασικό ομαδικό παιχνίδι για να γνωρίσετε καλύτερα τους φίλους σας κατά τη διάρκεια ενός πάρτι ή διανυκτέρευσης σε σπίτι φίλων. Ετοιμαστείτε για μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη με ενοχλητικές ερωτήσεις και αστείες προκλήσεις!

Το παιχνίδι πρέπει να παιχτεί με δύο τουλάχιστον παίκτες. Όσο μεγαλύτερη είναι η ομάδα, τόσο πιο διασκεδαστικό θα είναι! Προσδιορίστε ως ομάδα ποιος θα αρχίσει. Ο παίκτης που ξεκινάει πρέπει να επιλέξει μεταξύ: "Θάρρος ή Αλήθεια;" Αυτός ο παίκτης δέχεται στη συνέχεια μια ερώτηση ή μια εργασία που μπορεί να εφεύρει η υπόλοιπη ομάδα ή ο προηγούμενος παίκτης.

Χρειάζεστε κάποια έμπνευση; Μπορείτε να βρείτε τις πιο διασκεδαστικές ερωτήσεις Truth or Dare online σε αυτόν τον ιστότοπο. Έχουμε συλλέξει για σας εκατοντάδες ερωτήσεις και αποστολές!

Διαβάστε όλους τους κανόνες του παιχνιδιού

Κατεβάστε την επίσημη εφαρμογή 😍

Ακολουθήστε μας στο Instagram @playtruthdare!